Whats up - travel company Whats App viesti

Visit Finland - Travel Company FB visit finland IG - travel company

Travel Finland blog

Finland Travel Company – Elämykselliset matkailu- ja ohjelmapalvelut Pohjois-Karjalan alueella

Finland Travel Company on matkailu- ja ohjelmapalveluyritys, jonka tarkoitus on tuoda luonto ja elämykset kaikkien saataville ja rohkaista jokaista varaamaan aikaa itselleen ja luontoelämyksille. - Tämä on myös erinomainen työhyvinvoinnin edistämistapa. Vakuutamme että se kannattaa. Vaikutuksen huomaa jo ihan vaikka vietettyään päivän kesällä vesillä, tai istuskeltua yötöntä yötä keskellä metsää kuunnellen luonnon ääniä ja seuraillen jopa villieläinten touhuja. Sielunruokaa, mindfulnessia ja jännitystä, kaikkea samaan päivään. Finland Travel Company:n kautta löytyy kaikki, kertoo toimistusjohtaja Juha Romppanen.

Työtä suurella intohimolla ja ammattitaitoisella tiimillä

Finland Travel Company sai alkunsa intohimosta itäisen Suomen ja etenkin Pohjois-Karjalan luontoon, kulttuuriin ja sen tarjoamiin elämyksiin. - Niin yrittäjän, kuin asiakkaan vinkkelistä olen harmitellut sitä, ettei elämyksiin tahdo päästä käsiksi kovin helposti. Tämä johtunee pitkistä välimatkoista, heikohkosta näkyvyydestä ja ostamisen vaikeudesta. Intohimoisena seikkailijana ja kokeneena myyjänä päätin yhdistää nämä kaksi osaamistaan ja kehittää yhden luukun portaalin, jonka kautta kenen tahansa on helppo löytää ja päästä toteuttamaan elämyksiä. Tällä hetkellä toiminta painottuu Pohjois-Karjalan alueelle, mutta tulevaisuudessa tarkoitus on tuoda esille elämyksiä koko Suomen alueelta, sanoo Romppanen.

Yrityksen omaan tiimiin kuuluu myös Anni Myller ja Samuel Soikkeli, joka on Juha Romppasen lisäksi perustajajäsen ja kuljetuksista vastaava henkilö. Anni hyppäsi yrityksen matkaan sattumalta, mutta täysin samoilla intresseillä. Anni on täysin vakuuttunut kotiseudustaan Pohjois-Karjalasta ja uskoo sen tarjoamien elämysten olevan erittäin vetovoimaisia myös kansainvälisillä markkinoilla.

- Useat vuodet ulkomailla suurkaupungeissa asuneena ymmärrys ja arvostus kotiseudun luontoon, rauhaan, maisemiin ja elämyksiin kasvoi uusille ulottuvuuksille. Usean vuoden ajan pohdin sitä, että jokaisen kaupunkielämään jo tottuneen pitäisi viettää aikaa mökillä, metsässä ja vesillä, poissa kaikesta huiskeesta. Nuorena minulla oli suuri kaipuu muille maille kokemaan elämyksiä ja seikkailuja, mutta näin aikuistuessa olen huomannut kuinka paljon ja kuinka hienoja juttuja meillä on ihan tässä Pohjois-Karjalan alueella. Tuttu sanonta, piti mennä kauas nähdäkseen lähelle toimii minun tapauksessa loistavasti, toteaa Myller.

Elämyksiä, hyvinvointia, seikkailua, extremeä vai virkistäytymistä

Vaikka tähtäimessä on kansainväliset markkinat, Finland Travel Company haluaa panostaa myös kotimaan markkinoihin, sillä koskenlaskut, huskysafarit, yöpyminen luonnossa ja kaikki muu mahdollinen on harvinaista herkkua melko monelle paikallisellekkin. Ohjelmapalveluissa on valinnanvaraa; yritys välittää esimerkiksi ampumahiihtoa, koiravaljakkoajelua, lumikenkäilyä, kalastusta, erätaitoja, hyvinvointia, ratsastusta ja paljon muuta.

- Meidän intohimo on kotiseutumme, sen tarjoamat elämykset, mahtava luonto ja Karjalainen vieraanvaraisuus. Me haluamme, että kaikilla on mahdollisuus kokea uskomaton ympäristömme ja sen tarjoamat palvelut. Siksi teemme suunnittelusta ja ostamisesta helppoa. Ei turhia välikäsiä eikä ylimääräisiä kuluja. Laadukkaat ohjelmapalvelut, majoitukset ja lisäpalvelut Pohjois-Karjalasta asiakas saa helposti yhden numeron kautta. Eikä haittaa, vaikka ei tietäisikään mitä haluaa. Me kyllä autamme tietämään. Suunnittelemme kokonaisuuden aina asiakkaan toiveiden mukaisesti ja palvelumme on ammattitaitoista. Meillä on tarkka tuntemus alueemme tarjonnasta ja mahdollisuuksista. Järjestämme koettavaa kaikkiin tarpeisiin. Pienistä hetkistä aina kokonaisvaltaisiin viikko-ohjelmiin, olipa kyseessä yritysryhmä tai yksityinen henkilö.

Me teemme ehdotuksen nopeasti sekä kilpailukykyisin hinnoin. Toteutamme myös yritysten tarpeeseen sopivan TYHY- tai virkistyspäivän, sanoo lopuksi Romppanen.

 

Let us inspire you with nature!

 

www.travelcompany.fi

Puh. 040 1253593 tai

sales@travelcompany.fi